Moringa prospěšná pro zdraví našich dětí

Moringa karibská je prospěšný vitamínový doplněk, který potřebuje každé dítě pro jeho zdravý vývoj.

Obsahuje velmi vysoký obsah minerálních látek, jako jsou draslík, hořčík, vápník a fosfor, dostatečné množství želez, zinku a mědi, chromu a k tomu navíc 18 esenciálních aminokyselin, které jsou nejdůležitějším stavebním kamenem pro tvorbu bílkovin v těle a také pro imunitní systém.

Obsahuje všechny vitamíny jako jsou A, B1, B2, B3, B6, B7, B9, B12, C, D, E, K a živiny, přes 46 antioxidantů a také velmi důležitou látku zeatin.

Vápník je důležitý u dětí hlavně pro zdraví růst kostí a také pro zdravé zuby. Problémy s hustotou kostí , mohou nastat-li potřeby vápníku během dětských let nejsou dostatečné.

Moringa obsahuje 17krát více vápníku než je v mléce.

Časté zlomeniny u malých dětí a mladých jsou na vzestupu, a to právě kvůli nedostatku vápníku. Ten je také klíčovým pro svalové kontrakce, srdeční akce, správnou funkci hormonů a neurotransmiterů v mozku.

Vápník pomáhá udržet správný srdeční rytmus a podporuje dobrou srážlivost krve.

Hořčík je důležitý pro udržování správných tělesných funkcí, včetně svalů, nervů a srdce. Posiluje imunitní systém a také kosti.

Děti potřebují železo pro rozšíření objemu krve, která je doprovázena v období rychlého růstu. Několik nežádoucích faktorů může vést k nízké hladině železa u dětí.

V dnešní době více než 60% dětí trpí nedostatkem železa. Moringa obsahuje 25krát více železa než se nachází ve špenátu.

Moringa, také obsahuje 15 krát více draslíku než je v banánu.

Když děti nemají dostatek ovoce a zeleniny, hrozí nedostatek vitamínů A a C. B-komplex vitamíny (thiamin, niacin, riboflavin a další vitamíny B) pocházejí z různých potravin včetně obilných výrobků, masa a mléčných výrobků. Většina dětí v dnešní době nekonzumuje dostatek zdravých potravin. Tyto faktory vedou ke snížení nutričních profilů u dětí. Zde přichází na řadu Moringa, jelikož je jedním z nejbohatších zdrojů rostlinných vitamínů.

Moringa obsahuje Vitamin A (beta karoten), vitamin B1 (thiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (niacin), vitamin B6 Pyrodixine), B7 (biotin), Vitamin C (kyselina askorbová), Vitamin D (cholekalciferol), Vitamin E (tokoferol) a vitamín K.

Vitamíny a další živiny jsou kriticky důležité pro správný tělesný a emoční vývoj našich dětí. Vitamíny, minerály a další základní živiny pomáhají vytvářet neurotransmitery v mozku. U dětí, které nemají dostatek odpovídající výživy v prvních letech života, je více pravděpodobné, že mohou mít problémy s motorickým vývojem, nižší IQ, a horší výsledky ve škole.

Zdravou a výživnou stravu u dětí není třeba podceňovat. Avšak v dnešní době si nemůžete být nikdy jisti, že obsahuje všechny minerály, antioxidanty a fytochemikálie, které jsou potřebné pro Vaše dítě.

Zde podává Moringa karibská pomocnou ruku ve formě přírodního doplňku stravy, který dodá vašemu děťátku vše potřebné pro jeho zdravý růst a vývoj.

Moringa = zelený diamant pro zdraví našich dětí.

Mohlo by vás zajímat: